torstai 22. maaliskuuta 2018

Projektityön tehostaminen - Mielipiteiden kerääminen

Tehdessämme projektia, yksi tärkein asia on konsultoida tasaisin väliajoin toimeksiantajalta, että tekemämme työ olisi toivottua ja paranemaan päin. Se ei ole kummallekkaan osapuolelle mielekästä, jos lopullinen tuote olisi ollut helposti parannettavissa molemmin puolisen kommunikaation myötä.

Toimeksiannomme ollessa nuoremman väen innostaminen katsomaan teatteriesitystä ja saamaan heidät osallistumaan myös esityksen kulkuunkin, miksi emme tiedustelisi ajatuksia ja toiveita heiltä, katsojina.

Tapoja osallistua esityksen kulkuun tai kasvattaa mahdollisten asiakkaiden määrää ja ikähaarukkaa on kuitenkin monia. Koemme projektitiiminä, että onnistuaaksemme projektistamme parhaalla mahdollisella tavalla, meidän kannattaa kiinnittää huomiomme kaikista eniten niihin yleisimpiin syihin, jonka vuoksi nuoret eivät osallistu teatteriesitysten katsojakuntaan vaikka teatteri tarjoaisikin myös heidänkin ikäisille suunnattuja esityksiä.

Olemme para'aikaa koostamassa kyselyä valmiiksi ja käymme keskustelua kysyttävistä asioista, mutta myös millä tavalla jaamme kyselyn koulumme opiskelijoille. Emme odota suuria vastausmääriä, mutta käymme keskustelua siitä, pitäisikö meidään sähköpostilevityksen sijaan käydä mahdollisesti luokissa keräämässä vastauksia ja pitää esimerkiksi ruokailun aikaan ständiä sekä Porissa että Raumalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Projektin päättyminen

Nyt on saapunut viimeinen projektin virallinen päivä. Toukokuun aikana pidettiin Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksen tiloissa Gra...